Włoskie panini

   

SKŁADNIKI (porcja na 4 kanapki):

100g pesto z bazylii LE PEPE
200g grillowanej papryki LE PEPE
80g suszonych pomidorów LE PEPE
100g czarnych oliwek JOLCA
4szt chlebka panini
1 mozzarella w kulce

PRZYGOTOWANIE: 

1. Rozkrój chlebek panini na pół i posmaruj obydwie kromki pesto z bazylii LE PEPE.

2. Rozłóż pokrojony w cienkie plasterki ser mozzarella, kilka suszonych pomidorów LE PEPE i płat grillowanej papryki LE PEPE (odsącz ją na ręczniku papierowym).

 

3. Następnie dodaj kilka czarnych oliwek JOLCA i „zamknij” kanapkę drugą kromką.

4. Całość włóż do opiekacza i grilluj, aż ser się rozpuści, a skórka zrobi się chrupiąca. 

 

SMACZNEGO!

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium