Wegetariańska zupa pomidorowa z makaronem ryżowym

   

Zupa pomidorowa w 15 minut? Tak, to możliwe! Wypróbuj mój przepis!

SKŁADNIKI:

PRZYGOTOWANIE:

1. Do osolonej wrzącej wody, wrzuć 500g makaronu ryżyk DIVELLA. Gotuj 8 min. i przecedź przez sito.

2. W międzyczasie wstaw 1,5L wody i dodaj 3 łyżki wywaru warzywnego CRISPY NATURAL, następnie wlej 690g przecieru pomidorowego METELLIANA i całość zagotuj.

3. Dodaj 150ml śmietany 30%.

4. Dopraw do smaku solą morską CUOR DI MARE, świeżo mielonym pieprzem. Jeżeli lubisz bardziej słodką, dodaj odrobine cukru trzcinowego z MARITIUSA.

5. Podawaj z wcześniej ugotowanym makaronem.

 

 

 SMACZNEGO!

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium