1. Zacznij od przygotowania zielonego parmezanu. W tym celu połam na mniejsze kawałki 100g parmezanu przełóż do malaksera i dodaj garść świeżej bazylii, całość zmiksuj .
2. Makaron DIVELLA gotuj przez ok. 9 minut w osolonej wodzie i odcedź na sito.
3. Do lekko rozgrzanego rondelka wlej 50ml oliwy extra vergine BASSO i podsmaż czosnek, gdy się lekko zrumieni dodaj 2 puszki pomidorów pelati METELLIANA.
4. Podgrzewaj na małym ogniu, by woda lekko odparowała, dopraw do smaku solą morską CUOR DI MARE i pieprzem.
5. Całość zmiksuj.
6. Wymieszaj z wcześniej ugotowanym makaronem i posyp zielonym parmezanem.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.