1. Makaron spaghetti 4 CORTICELLA, wrzuć do osolonego wrzątku i gotuj przez 8 minut, przecedź przez sito.
2. 300ml śmietany 30% wymieszaj z 2 żółtkami.
3. Cebule i czosnek obierz i pokrój w drobną kostkę. Wędzony boczek oddziel od skóry, sprawdź czy nie ma chrząstek i również pokrój w kostkę. Następnie na rozgrzaną patelnie wlej ok. 50ml oliwy BASSO SANSA i podsmaż boczek, dożuć pokrojoną cebulę i podsmaż razem. Gdy cebula zmięknie dodaj pokrojony czosnek, smaż jeszcze chwilkę i całość zalej śmietaną z żółtkami.
4. Dopraw sola morska CUOR DI MARE, świeżo mielonym pieprzem i dodaj ugotowany wcześniej makaron spaghetti 4 CORTICELLA i wymieszaj razem.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.