Sałatka wiosenna fit

   

SKŁADNIKI:

30ml oleju z awokado BASSO
50g czarnych oliwek JOLCA
1 żółta papryka
1 pomarańczowa papryka
1-2 pomidory malinowe
1 zielony ogórek
1 czerwona cebula
100g rukoli
100g roszponki
suszona bazylia (do posypania)

PRZYGOTOWANIE:

1. Warzywa umyj. Papryki pokrój w dużą kostkę, a ogórka zielonego w plasterki. Czerwoną cebulę obierz i pokrój w krążki.

2. Tak przygotowane warzywa rozsyp na wymieszanej rukoli z roszponką.

3. Na górę rozłóż odcedzone czarne oliwki JOLCA i całość posyp suszoną bazylią

4. Na samym końcu polej wszystko aromatycznym olejem z awokado BASSO.

 

 

 SMACZNEGO!

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium