1. Umyte i obrane warzywa pokrój w grubą kostkę, i lekko podsmaż na oliwie.
2. Jak warzywa lekko się zrumieniły dolej 1L wody, i gotuj pod przykryciem ok 20min. (Aż warzywa będę całkowicie miękkie).
3. Następnie dołóż odsączoną grillowaną paprykę i pomidory z puszki. Całość doprowadź do wrzenia, i gotuj na małym ogniu przez około 10min (mieszaj co jakiś czas by się nie przypaliło).
4. Na sam koniec dodaj garść pokrojonej świeżej bazylii, dodaj cukier sól i pieprz (do smaku) i całość dokładnie zmiksuj.
5. Gotowy krem podawaj z łyżeczką pesto i listkiem świeżej bazylii.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.