200g makaronu penne DIVELLA 100g sera gorgonzola sól morska CUOR DI MARE (do smaku) świeżo mielony pieprz tarta skórka z połowy cytryny 200ml śmietany 30%
PRZYGOTOWANIE:
1. Makaron penne DIVELLA gotuj przez 10 minut i odcedź na sito.
2. W miedzy czasie wlej na patelnie śmietanę, dodaj ser gorgonzola. Całość lekko podgrzewaj, aż ser się rozpuści.
3. Dopraw do smaku solą morską CUOR DI MARE, dodaj startą skórkę z cytryny i ugotowany wcześniej makaron penne DIVELLA.
4. Wymieszaj razem i gotowe danie posyp świeżo mielonym pieprzem.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.