1. Czerwoną soczewice METALLIANA odcedź na sitku, zmiksuj na gładko.
2. Następnie odcedź z zalewy 100g pomidorów pelati METELLIANA i przekrój na mniejsze kawałki. Dodaj pokrojone na mniejsze kawałki 3-4 suszone pomidory LE PEPE, razem z 2 łyżkami oleju z nich.
3. Całość zmiksuj bardzo dokładnie i dodaj do wcześniej przygotowanej soczewicy.
4. Dopraw do smaku dodając dużą szczyptę soli morskiej CUOR DI MARE i cukru trzcinowego z MAURITIUSA.
5. Gotową pastę przełóż do miseczki, polej po wierzchu oliwą extra vergine BASSO i udekoruj natką pietruszki.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.