Maślane spaghetti z oliwkami i mozzarellą

   

SKŁADNIKI:

PRZYGOTOWANIE: 

  

1. Do osolonego wrzątku wrzuć 400g makaronu spaghetti Ristorante 8 DIVELLA i gotuj przez ok. 8min, odcedź na sito.

2. Na delikatnie rozgrzaną patelnię dodaj 60g masła i podsmaż 6 ząbków czosnku pokrojonych w cieniutkie plasterki. Następnie dorzuć po 110g zielonych oliwek JOLCA i 110g czarnych oliwek JOLCA przekrojonych na pół.

 

3. Podsmaż wszystko razem, dodając posiekaną natkę pietruszki. Dopraw do smaku świeżo mielonym pieprzem i solą morską CUOR DI MARE i dorzuć ugotowany wcześniej makaron spaghetti Ristorante 8 DIVELLA.

 

4. Wyłóż na talerz obsyp pokrojoną w kosteczkę mozzarellą i natką pietruszki

 

 

SMACZNEGO!

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium