Lasangette z carpaccio z trufli i pieczarkami

   

SKŁADNIKI (porcja na 2 osoby):

200g makaronu Lasangette CORTICELLA
2 łyżeczki carpaccio z trufli SACCHI
1 łyżka oleju z ryżu BASSO
200g pieczarek
100ml śmietany 30%
sól, pieprz
Parmezan

PRZYGOTOWANIE:

1. Makaron Lasangette CORTICELLA gotuj przez 7 minut w osolonej wodzie i odcedź na sito.

2. Umyj i pokrój w cienkie plasterki pieczarki i podsmaż na oleju z ryżu BASSO.

3. Dodaj 2 łyżeczki carpaccio z trufli SACCHI, zalej śmietaną, dopraw solą i pieprzem.

 

4. Dodaj ugotowany wcześniej makaron Lasangette CORTICELLA, wymieszaj razem.

5. Gotowe danie podawaj z tartym parmezanem.

 

SMACZNEGO!

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium