2. W międzyczasie wrzuć makaron lasagnette CORTICELLA do osolonej wrzącej wody i gotuj przez 7 minut. Następnie odcedź przez sito.
3. Teraz przygotuj resztę składników: jedną średnią cebulę pokrój w małą kosteczkę, 200g pieczarek w ząbki, 5 ząbków czosnku w cienkie plasterki, a natkę pietruszki posiekaj drobno.
4. Następnie na rozgrzaną patelnie wlej ok 50ml oliwy z oliwek BASSO SANSA i podsmaż cebulę. Dodaj pieczarki i podsmaż wszystko razem, pod koniec dodaj czosnek i zamarynowaną wcześniej polędwiczkę wieprzową. Smaż na dużym ogniu, by mięso się zrumieniło.
5. Dodaj małą garść natki pietruszki zalej wszystko śmietaną 30% dopraw do smaku solą morską CUOR DI MARE i świeżo mielonym pieprzem.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.