1. Makaron CONCHILIONI DELVERDE wrzuć do osolonego wrzątku i gotuj przez 12min (powinien być al dente). Wyjmij delikatnie łyżką cedzakową.
2. 600g filetu z łososia oddziel od skóry i pokrój w drobną kostkę. Przypraw solą morską CUOR DI MARE i świeżo mielonym pieprzem i podsmaż na oliwie BASSO SANSA.
3. Następnie dodaj ok.150ml białego wina i odparuj. Potem kolejno: 250ml przecieru pomidorowego DIVELLA, drobno pokrojone 3 ząbki czosnku i 150ml śmietany 30%. Gotuj przez kilka minut aż sos zgęstnieje.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.