Syrop kokosowy BIO 400g Coco Farm
Opis
Syrop kokosowy BIO 400g Coco Farm!
Z nektaru kwiatu palmy kokosowej
Syrop kokosowy Coco Farm powstaje z nektaru kwiatu palmy kokosowej. W czasie kwitnienia z nacięć w młodych pędach wydobywa się słodki płyn. Wolno odparowywany, staje się klarownym syropem o karmelowym zapachu i smaku. W regionie Pacyfiku nektar ten nazywany jest krwią palmy kokosowej, drzewa uważanego za symbol życia. Syrop kokosowy Coco Farm jest cenną, w pełni naturalną alternatywą dla cukru białego i innych pozbawionych wartości słodzików. Wzbogaca dietę o wartości odżywcze zawarte we wnętrzu ekologicznej palmy kokosowej.
Syrop kokosowy Coco Farm 100% BIO:
- 100% naturalny
- nieoczyszczony
- niski IG
- produkt certyfikowany BIO
Zastosowanie:
Syrop kokosowy nadaje karmelowy smak napojom i słodkim wypiekom, takim jak ciasta, gofry, omlety, placki i naleśniki. Doskonale sprawdza się jako polewa deserów, koktajli, musli, jogurtów i sałatek, nadając im atrakcyjny wygląd i zapach.
Dane techniczne
Składniki | 100% certyfikowany syrop kokosowy BIO. |
Wartość odżywcza w 100 ml/g | 100g |
- Wartość energetyczna | 1309kJ/321kcal |
- Tłuszcz: | 0,1g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
- Węglowodany: | 78g |
- w tym cukry | 78g |
- Białko | 0g |
- Sól | 0,14g |
- Błonnik | 0g |
Przechowywanie | Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. |
Masa netto | 400g |
Dystrybutor | Italmex Sp. z o.o., Macierzysz, ul. Sławęcińska 10, 05-850 Ożarów Mazowiecki, www.italmex.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |