Sos do spaghetti Aglio Olio e Peperoncino 190g Le Pepe
Opis
NOWOŚĆ! Sos do spaghetti Aglio Olio e Peperoncino 190g Le Pepe
Wystarczy ugotować spaghetti i zmieszać je z naszym sosem, aby cieszyć się szybką i smaczną włoską pastą. Dla uzyskania pełnego aromatycznego smaku warto posypać naszą pastę startym parmezanem (można zastąpić serem Grana Padano).
Dane techniczne
Informacja dla klientów hurtowych | ilość w opakowaniu zbiorczym: 12 |
Składniki | marynowany czosnek 63% (czosnek, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), olej słonecznikowy 36%, papryczka chili 1%. |
Wartość odżywcza w 100 ml/g | . |
- Wartość energetyczna | 1668 kJ/405 kcal |
- Tłuszcz: | 42 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,9 g |
- Węglowodany: | 2,7 g |
- w tym cukry | 2,3 g |
- Białko | 2,7 g |
- Sól | 1,9 g |
Przechowywanie | Przechowywać w chłodnym miejscu, a po otwarciu w lodówce. |
Masa netto | 190 g |
Dystrybutor | Italmex Sp. z o.o., Macierzysz, ul. Sławęcińska 10, 05-850 Ożarów Mazowiecki, www.italmex.pl |
Kraj pochodzenia | Włochy |