


Syrop klonowy BIO bursztynowy, klasa A, 189 ml (250 g) SoWell

Makaron Muszelka drobna Margheritine 500 g Divella

Makaron bezglutenowy z czarnej fasoli Spaghetti 250 g SamMills



Makaron bezglutenowy z zielonego groszku i kukurydzy Rurka 250 g SamMills
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
2-3 dni
Cena:
1,49 zł
4,95 zł
1.49

Opis

Makarony bezglutenowe Sam Mills wyprodukowane z roślin strączkowych to najnowsza propozycja tego producenta. Są one bogatym źródłem białka, błonnika, różnych witamin i związków mineralnych.
Makarony z roślin strączkowych to superfood dla diabetyków, ponieważ połączenie białka i błonnika hamuje skoki poziomu cukru w organizmie człowieka.
Z uwagi na wysoką zawartość białka (niezwierzęcego) i witamin z grupy B, makarony te doskonale zaspokajają głód i sycą na długi czas. To idealna propozycja dla wegetarian.
Zaleca się gotowanie makaronu w dużej ilości wody (1L na każde 100g makaronu).
TERMIN PRZYDATNOŚCI: 12.04.2021
Dane techniczne
Informacja dla klientów hurtowych | Ilość w opakowaniu zbiorczym: 6 |
Składniki | mąka z zielonego groszku (70%), mąka kukurydziana (30%) |
Wartość odżywcza w 100 ml/g | . |
- Wartość energetyczna | 1467 kJ/ 346 kcal |
- Tłuszcz: | 1,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
- Węglowodany: | 68 g |
- w tym cukry | 3,5 g |
- Białko | 15 g |
- Sól | 0,025 g |
Przechowywanie | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. |
Masa netto | 400 g |
Dystrybutor | Italmex Sp. z o.o., Macierzysz, ul. Sławęcińska 10, 05-850 Ożarów Mazowiecki, www.italmex.pl |
Kraj pochodzenia | Rumunia |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki: