Makaron Spaghetti ristorante 5 kg Divella
Opis
Makaron Spaghetti ristorante 5 kg Divella!
Od ponad 120 lat F. Divella S.p.A. produkuje wysokie jakości makarony w 100% z mąki z pszenicy durum. Pod względem wielkości produkcji i rozpoznawalności marki, Divella zajmuje II miejsce we Włoszech. Jest również dobrze znana w Europie i wielu innych krajach Świata. Trzy nowoczesne, ogromne fabryki w Rutigliano i Noicattaro posiadają wszystkie najważniejsze certyfikaty kontroli produkcji i jej jakości. Asortyment produkowanych makaronów jest niezmiernie szeroki. Różnią się one zarówno kształtem jak i wielkością.
Dane techniczne
Składniki | Mąka z pszenicy durum, woda. |
Alergeny | Może zawierać soję i gorczycę. |
Wartość odżywcza w 100 ml/g | 100 g |
- Wartość energetyczna | 1508 kJ / 355 kcal |
- Tłuszcz: | 1,7 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
- Węglowodany: | 72,0 g |
- w tym cukry | 3,9 g |
- Białko | 13,0 g |
- Sól | 0,004 g |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Masa netto | 5 kg |
Dystrybutor | Italmex Sp. z o.o., Macierzysz, ul. Sławęcińska 10, 05-850 Ożarów Mazowiecki, www.italmex.pl |
Kraj pochodzenia | Włochy |