FASOLKA PO BRETOŃSKU z kiełbasą wieprzową Jemy Jemy 450g
Opis
Zupy Jemy Jemy!
Wlej, podgrzej i podaj!
JemyJemy to pyszne zupy, gotowe w kilka minut!
Ugotowane z doskonale skomponowanych, naturalnych składników. Zawsze korzystamy ze starannie wybranych przepisów, dbamy o najwyższą jakość składników i wspaniały smak naszych potraw.
Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową!
Ugotowana dla Ciebie!
Oto zupa ugotowana specjalnie dla Ciebie. Z białą fasolą, kiełbasą wieprzową, koncentratem pomidorowym i cebulą. Doprawiona papryką i majerankiem. To inspirowana klasyką fasolka po bretońsku, której nie musisz gotować. Wystarczy podgrzać, kiedy dopadanie Cię głód. Smacznego!
Sposoby przygotowania:
W garnku 2-3 minuty
W mikrofali 3-4 minuty (750W)
Składniki: woda, fasola biała 11 %, kiełbasa wieprzowa 8 % (mięso wieprzowe, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, cukier), cebula 5 %, pulpa pomidorowa 4,5 %, koncentrat pomidorowy 3 %, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, słonina wieprzowa wędzona, sól, cukier, papryka, czosnek, przyprawy.
Dane techniczne
Składniki | woda, fasola biała 11 %, kiełbasa wieprzowa 8 % (mięso wieprzowe, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, cukier), cebula 5 %, pulpa pomidorowa 4,5 %, koncentrat pomidorowy 3 %, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, słonina wieprzowa wędzona, sól, cukier, |
Składniki c.d. | papryka, czosnek, przyprawy. |
Składniki c.d.. | Zupa sterylizowana. |
Wartość odżywcza w 100 ml/g | 100g |
- Wartość energetyczna | 339 kJ/ 81 kcal |
- Tłuszcz: | 2,7 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1 g |
- Węglowodany: | 9,1 g |
- w tym cukry | 1,7 g |
- Białko | 4,0 g |
- Sól | 1,1 g |
- Błonnik | 2,1 g |
Przechowywanie | Nie wymaga przechowywania w lodówce. Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu. Po otwarciu bezpośrednio spożyć. |
Masa netto | 450 g |
Dystrybutor | Italmex Sp. z o.o., Macierzysz, ul. Sławęcińska 10, 05-850 Ożarów Mazowiecki, www.italmex.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |