Czekoladowe miękkie ciasteczko Brownie Czekolada + Kakao bez cukru 50g Frank&Oli
Opis
Czekoladowe miękkie ciasteczko z inuliną, czekoladą, pastą z orzechów arachidowych, płatkami owsianymi i kakao. Bez dodatku cukru, bez glutenu i bez laktozy Frank&Oli! Ciastko jest odpowiednie dla wegan oraz osób unikających glutenu w diecie.
Co dobrego kryje się w ciasteczku Frank&Oli?
- wysoka zawartość błonnika pokarmowego
- bogate źródło naturalnego magnezu
- bez dodatku cukru
- bez laktozy
- bez glutenu
- odpowiednie dla vegan
Dane techniczne
Składniki | błonnik z korzenia cykorii, czekolada 20% (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku), pasta z orzechów arachidowych, miąższ z orzechów kokosa, kakao 11%, płatki owsiane bezglutenowe, |
Składniki c.d. | substancja słodząca: maltitol, aromat naturalny, sól himalajska. |
Alergeny | Produkt może zawierać sezam i orzechy. |
- Wartość energetyczna | 1703 kJ/410 kcal |
- Tłuszcz: | 22 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
- Węglowodany: | 32 g |
- w tym cukry | 6 g |
- Białko | 8,8 g |
- Sól | 0,98 g |
- Błonnik | 24 g |
Przechowywanie | Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu. |
Masa netto | 50 g |
Dystrybutor | Italmex Sp. z o.o., Macierzysz, ul. Sławęcińska 10, 05-850 Ożarów Mazowiecki, www.italmex.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |