Ciasteczko wegańskie bez cukru z pastą orzechową i bananem 50g Frank&Oli
Opis
Bezglutenowe ciasteczko wegańskie bez cukru z pastą orzechową i bananem. Bez dodatku cukru, bez laktozy 50g Frank&Oli
Składniki: pasta z orzechów arachidowych 35%, błonnik z korzenia cykorii, mąka z orzechów arachidowych 12%, płatki owsiane bezglutenowe, orzechy arachidowe 9%, banan przecier suszony 4%, emulgator: lecytyny z rzepaku, sól himalajska, naturalny aromat bananowy 0,3%
Dane techniczne
Składniki | pasta z orzechów arachidowych 35%, błonnik z korzenia cykorii, mąka z orzechów arachidowych 12%, płatki owsiane bezglutenowe, orzechy arachidowe 9%, banan przecier suszony 4%, emulgator: lecytyny z rzepaku, sól himalajska, naturalny aromat bananowy 0,3% |
Alergeny | Orzechy nerkowca, arachidowe, owies. Produkt może zawierać sezam i inne orzechy. |
- Wartość energetyczna | 1847 kJ/452 kcal |
- Tłuszcz: | 28,1 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4 g |
- Węglowodany: | 24,4 g |
- w tym cukry | 9,5 g |
- Białko | 14,6 g |
- Sól | 0,8 g |
- Błonnik | 21,7 g |
Przechowywanie | Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu. |
Masa netto | 50 g |
Dystrybutor | Italmex Sp. z o.o., Macierzysz, ul. Sławęcińska 10, 05-850 Ożarów Mazowiecki, www.italmex.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |