Chrupiący ser liofilizowany - Gouda, Cheddar, Emmentaler 135g Mixit
Opis
Crunchy cheese: Gouda, Cheddar, Emmentaler Mixit!
Powiedz seeeer - nadlatuje ptaszek Mixit z wykwintną nowością w dziobie! To nie Prima Aprilis, w Mixit naprawdę chrupie najżółtszy pod słońcem ser. My też najpierw oniemieliśmy, ale szybko pozbieraliśmy szczęki z ziemi, aby zabrać się za chrupanie. Od dziś jeśli ser - to tylko suszony mrozem. Emmentaler, Cheddar a dla tradycjonalistów również Gouda. Jeszcze się wahasz? Przecież to prawdziwa bajka! Bez sztucznych dodatków, barwników i aromatów!
Dane techniczne
Składniki | Holenderska Gouda 33,4% (pasteryzowane mleko krowie, sól kuchenna, kultura starterowa, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny), Cheddar 33,3% (pasteryzowane mleko krowie, sól kuchenna, kultura starterowa, podpuszczka mikrobiologiczna, |
Składniki c.d. | barwnik naturalny: annato, norbiksyna), Emmentaler 33,3% (pasteryzowane mleko krowie, sól kuchenna, kultura starterowa, podpuszczka mikrobiologiczna). |
Alergeny | Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, orzeszków ziemnych, sezamu, jaj, selera, gorczycy, skorupiaków i soi. |
- Wartość energetyczna | 2647 kJ/632 kcal |
- Tłuszcz: | 51 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
- Węglowodany: | 0 g |
- w tym cukry | 0 g |
- Białko | 44 g |
- Sól | 2,8 g |
- Błonnik | 0 g |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Masa netto | 135 g |
Dystrybutor | Italmex Sp. z o.o., Macierzysz, ul. Sławęcińska 10, 05-850 Ożarów Mazowiecki, www.italmex.pl |
Kraj pochodzenia | Czechy |