Dodaj soczewicę ORGANIC FOODS i krojone pomidory COPPOLA. Dopraw do smaku solą morską CUOR DI MARE, pieprzem i suszonym oregano.
Jajka, krem orzechowy SOWELL i sól morską CUOR DI MARE, zmiksuj na gładką masę.
Dodaj pestki słonecznika, dyni i siemię lniane.
Na początek trzeba zająć się wymoczeniem śledzi, by pozbyć się nadmiaru soli.
W tym celu włóż je do zimnej wody, na kilka godzin.
Nie umiesz? Nie radzisz sobie z ciastami?
Ten przepis jest dla Ciebie! Sprawdź mój prosty przepis na pyszną babkę wielkanocną.
Biała kiełbasa nie musi być nudna! Poznaj mój przepis na pyszną zapiekaną kiełbasę, który przygotujesz w kilka minut.
Polska zupa z włoskich produktów!
Wlej ok. 2 litrów zimnej wody i gotuj na małym ogniu przez około dwie godziny.
Warto wiedzieć, że kurkuma uznawana jest za naturalny antybiotyk, którego działanie doceniane jest nie tylko w kuchni, ale również na polu zdrowotnym. Zrób swój shot za mniej niż 2 zł!
Imbirowy shot to świetny sposób na wzmocnienie odporności z wykorzystaniem naturalnych produktów.
Stwórz swój własny shot za mniej niż 2 zł!!
Nie masz pomysłu ani czasu na surówkę do obiadu?
Nic prostszego! Sprawdź mój przepis, który zrobisz w 3 minuty!
Cebulę i czosnek, posiekaj i podsmaż na oliwie BASSO. Dodaj odsączoną na sitku soczewicę COPPOLA. Lekko odparuj i dodaj krojone pomidory z ziołami COPPOLA.
Na patelni rozgrzej delikatnie 2 łyżki oliwy extra vergine BASSO, dodaj pokrojone papryczki DELICIAS i suszone pomidory D`amico.
Fasolę Coppola odsącz z zalewy i na sitku przepłucz wodą, następnie przełóż do miski.
Świeżą kolendrę , pietruszkę i czosnek.
Jest to świetny dodatek do dań, zarówno mięsnych jak i ryb. Z powodzeniem może zastąpić tradycyjną surówkę, a przy tym zapewni Tobie dużą dawkę witamin.
Cebulę i czosnek pokrój w kosteczkę i podmaż na oliwie BASSO SANSA.
Następnie dodaj pokrojone w plasterki łodygi selera, dożuć do garnka i smaż razem przez około 3 minuty.
Makaron SAM MILLS gotuj przez 8 minut w osolonej wodzie i odcedź na sito.
Na suchej patelni podsmaż pokrojone salami, dodaj mało i czosnek.
Rozłóż tortille na blacie i z jednej strony przetnij są do połowy.
Następnie podziel ją optycznie na 4 części i na każdą z nich ułóż kolejno składniki.
Danie w 5 minut na 4 osoby!
Dodaj ugotowane gnocchi, podsmaż chwilę razem i dodaj sos Ajwar LE PEPE.
Mocno schłodzoną śmietanę, ubij „na sztywno”. Pod koniec ubijania dodaj ok. 4 łyżki cukru trzcinowego z MAURITIUSA, ubijaj do momentu aż cukier się rozpuści.
Następnie na lekko rozgrzaną patelnie wlej oliwę BASSO SANSA i podsmaż pokrojoną w kosteczkę cebulę i czosnek. Dodaj mieloną wołowinę i duś razem do miękkości.
Na patelni roztop masło klarowane, dodaj tartą skórkę z cytryny i podgrzewaj na małym ogniu by aromaty się uwolniły ale masło się nie spaliło.