Mus czekoladowy RED
Mus czekoladowy RED

  SKŁADNIKI:

100g mlecznej czekolady RED
400g mleka kokosowego (zimne)
1 łyżka cukru trzcinowego z MAURITIUSA (opcjonalnie)
2 łyżki kakao
100g czereśni (mogą być inne sezonowe owoce)

 

PRZYGOTOWANIE: 

1. Czekoladę mleczną RED połam na mniejsze kawałki i rozpuść w kąpieli wodnej.

2. Mleko kokosowe (mocno schłodzone) ubij mikserem, dodaj (lekko wystudzoną) rozpuszczoną czekoladę RED, 2 łyżki kakao i (jak lubisz bardziej słodkie) 1 łyżkę cukru trzcinowego z MAURITIUSA.

3. Przelej do pucharków i udekoruj czereśniami lub innymi sezonowymi owocami.

 

SMACZNEGO!

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium